Brown, Dan : Da Vinci -koodi

Da Vinci -koodi oli mielenkiintoinen ja jännittävä trilleri, jossa oli mukana erilaisia kulttuuri- ja taidehistorian mystisiä salaisuuksia ja symbooleita. Kirja saa ajattelemaan ja miettimään.

Kirjassa seikkailee symbolien tulkitsia Robert Langdon ja salakirjoitustutkija Sophie Neveu. Sophien isoisä Jacques Sauniere murhataan Louvren taidemuseossa.Tämän murhatapauksen tutkija on Bezu, hän on heti varma kuka on syyllinen. Vai onko? Tämä murhatapaus saattaa Robertin ja Sophien tapaamiseen. Robertia epäillään Jacquesin murhasta ,mutta Sophie tarvitsee Robertia ja tietää että hän ei ole syyllinen, niinpä he karkaavat Louvresta ja lähtevät selvittämään tätä mysteeriä, minkä Jacques Sauniere on heille jättänyt. Yksi vihje johtaa toiseen ja pian he ovat selvillä yhdestä uskonnon tärkeimmistä salaisuuksista.

Henkilöt joista pidin eniten olivat kirjan päähenkilöt Robert ja Sophie. He sopivat roolinsa hyvin ja saivat tarinasta elävän. En pitänyt roolihenkilö Bezusta, koska hänen roolihahmonsa oli ärsyttävä ja liian kunnianhimoinen.

Mielestäni kirja oli hyvä ja mielenkiintoinen. Suosittelen kirjaa henkilöille jotka tykkäävät trilleri tyyppisitä kirjoista.Da Vinci- koodista on tehty myös todella hyvä elokuva.

Oona 8A

Mainokset
Kategoria(t): Aikuisten kirjat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Brown, Dan : Da Vinci -koodi

  1. oppilastunnus sanoo:

    Dan Brownin kirjat on kyllä aivan mahtavaa luettavaa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s