Carter, Angela: Ihmissusi

Kirjailija: Angela Carter

Luin novellin Ihmissusi. Novellin aiheena oli kauhukirjallisuus. Tässä novellissa taustoitetaan kauhukirjallisuuden henkilöitä. Esimerkiksi ihmissusia ja vampyyreitä.

Päähenkilöt ovat kaikenlaiset kauhukirjallisuuden henkilöt, ja tyttö joka lähtee tapamaan isoäitiään. Novellissa puhuttiin myös siitä miten Paholainen kutsuu noidat hautausmaalle, ja he kaivavat tuoreita ruumiita esiin ja syövät ruumiit.Novellissa puhuttiin eniten tytöstä,  joka lähtee tapamaan isoäitiään, joka oli sairaana.

Tytön pitää mennä metsän läpi, metsässä oli karhuja, villisikoja ja nälkäisiä susia. Tytöllä oli  isänsä metsästyspuukko, mukanaan. Tytön täytyi aina olla varuillaan, koska hän tunsi metsän niin hyvin, että osasi pelätä sitä. Kun tyttö kuuli suden ulvovan, hän pudotti isoäitinsä lahjat ja otti metsästyspuukon käteensä. Sudella oli punaiset silmät ja kuolaa valuva leuka. Susi hyökkäsi tytön kurkkua kohti, mutta silloin tyttö huitaisi sitä kaikin voimin isänsä puukolla, ja viilsi sen etukäpälän irti.

Sen jälkeen tyttö jatkoi matkaansa, sankassa lumipyryssä.Kun tyttö oli perillä, hän kävi katsomassa isoäitiään ja etsi mistä kuume voisi johtua. Ja kun tyttö alkoi huutaa, löytäessään verisen märkivän tyngän sormesta. Naapurit kuulivat tytön huudon, ja ryntäsivät isoäidin mökkiin, ja kun he näkivät verisen tyngän, joka märki. He ajoivat isoäidin paitasillaan ulos lumeen, ja pieksivät ja hakkasivat häntä, ajattivat metsän reunaan saakka, ja silloin isoäiti kaatui kuolleena maahan. Sen jälkeen tyttö eli talossa, ja menestyi.

Novelli oli mielestäni ihan mielenkiintoinen ja hyvä. Ja sen jaksoi lukea hyvin loppuun.  Suosittelen novellia kaiken ikäisille, etenkin nuorille jotka pitävät kauhukirjallisuudesta.

Iida 8a

Mainokset
Kategoria(t): Jännitys- ja kauhukirjat, Nuorten jännitys kirjallisuus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s