Anna, Jansson: Haudankaivaja

Anna Janssonilta mainio Gotlantiin sijoittuva dekkari. Tapahtumat kohdistuu kylään, jossa 82- vuotiaan  Frida Norrby talo poltetaan, eikä tätä itseään löydy mistään. Epäilyksenä on murhapoltto.

Rikoskomisario Marian aika ei käy tylsäksi, sillä kohta on tutkittavanaan samassa pikkukylässä toinenkin murha  ja outo katoamistapaus. Tämän johdosta selville saadaan Fridan oudoista öisistä kaivauksista, monista salaisuuksista ja pariskunnan erimielisyyksistä. Tutkinta on hidasta ja tuloksetonta, sekä häiritsevä yksityiselämä tuskastuttaa. Bibbi Johnsson ei myöskään yhtään edistä tutkintoja, sillä hän on se, joka työntää nenänsä kaikkialle uteliaana ja on se ”joka alan asiantuntija”.

Maria käy viikoittain akvarellikurssilla, minkä johdosta asia alkaakin selvitä. Yksityiselämäkin saa hieman lisää selityksiä ja toki murhaajakin saadaan lopulta kiinni sekä muutkin asiat selvitettyä.

Gotlanti on todella monien erilaisten asioiden aarreaitta eikä tämäkään kirja ole poikkeus. Herkeämätöntä, mutta kodikkaan oloista jännitystä mahtavan luonnon keskellä erikoisten ja omaperäisten ihmisten parissa. Tämä kirja pitää otteessaan ainakin yhden illan! http://www.kirjavinkit.fi/arvostelut/haudankaivaja/

Itse pidin eniten Fridasta, sillä hän on hyvin salaperäinen. Kirja oli huippu hyvä, sillä koskaan ei tiennyt, mitä seuraavaksi on vastassa.

Suosittelen kirjaa todella jännityksestä pitäville yläluokkalaisille!

Annastiina Oinonen 8B

Mainokset
Kategoria(t): Dekkarit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s