Condie, Ally: Rajalla

Rajalla on Ally Condien fantasiakirja, joka on kolmiosaisen trilogian toinen osa. Kirjan tapahtumat sijoittuvat tulevaisuuden maailmaan, jossa ihmisiä hallitsee yhteiskunta, he päättävät mitä ihmiset syövät, pukevat, milloin he menevät naimisiin, ja kenen kanssa he menevät naimisiin, jotta geenit pysyisivät mahdollisimman hyvinä.  

    Ensimmäisessä osassa kirjan päähenkilön, Cassian puolisoksi valitaan hänen paras ystävänsä Xander, mutta Cassia huomaa, että on rakastunut toiseen poikaan, nimeltä Ky. Kyn ja Cassian rakkaus on kiellettyä, ja monien mutkien jälkeen Ky lähetetään pois.

   Toisessa kirjassa Cassia lähtee etsimään Kytä ulkoprovinsseihin, mihin Ky on lähetetty. Kun Cassia saapuu kylään Ky onkin jo lähtenyt pakoon. Cassia lähtee etsimään Kytä ja saa avukseen uuden ystävän. Matkaan tulee paljon mutkia ja jännitystä.

   Mielestäni toinen kirja oli parempi kuin ensimmäinen,  koska ensimmäisessä kirjassa kerrottiin melkein koko kirjan ajan vain yhteiskunnan sääntöjen rikkomisesta ja rajojen koettelemisesta. Toisessa kirjassa myös paljastuu, että myös Xanderillakin on salaisuutensa. Toinen kirja oli mielestäni tosi hyvä, mutta siitä ei tajua mitään, ellei ole ensin lukenut ensimmäistä kirjaa, tarkoitettua, jossa kaikki alkaa.

   Suosittelen kirjaa kaikille, jotka pitävät fantasiakirjallisuudesta, ja romantiikasta. Kirja ei kuitenkaan ollut liian siirappinen, myös toimintaa löytyi. 

Mainokset

Tietoja uljasmetsonen

Koulukirjastonhoitaja
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s