George Orwell: Eläinten vallankumous

Kirja kertoo siitä, kun eläimet valtaavat Jonesin eläinmaatilan.

Eläimet alkavat elämään ihmisten kaltaisella tyylillä. Ihmiset yrittävät moneen otteen valloittaa maatilan. Eläimet alkoivat rakentamaan tuulimyllyä, mutta tuulimyllyn rakentamista estettiin usein. Eläinten sanonta oli ”Mielummin neljä jalkaa kuin kaksi jalkaa”. Maatilalla oli yksi johtaja Napoleon, joka syrjäytti edellisen johtajan, jonka nimi oli Lumipallo. Napoleon purki useita sääntöjä ja tappoi kaikki petturit.

Kirjan päähenkilöt ovat: Lumipallo ja Napoleon                                                                            Kirjan sivuhenkilöt ovat: Jones, Majuri, Jysky ja Mollie

Minun lempihenkilöni oli vanha Majuri, koska hän keksi eläimille lain ja vapautti eläimet pois Jonesin vallasta. Majuri myöskin käski ottaa vallan ihmisiltä pois.

Minä vihasin eniten Napoleonia, koska hän teurasti kaikki kapinalliset ja hänellä oli huonoin osa kirjassa.

Minun mielestäni kirja oli luotettava. Kirjaa lukiessa ei tule tylsää, koska kirjassa tapahtui vähän kaikenlaista. Kirjassa oli hullunkurinen juoni, joka antaa plussaa kirjalle. Huonot puolet oli se, että jos ei tykkää hullunkurisista ei kannatta lukea tätä kirjaa. Kirjassa välillä ei tapahtunut mitään jännittävää. Minun mielestä oli vähän outoa, kun eläimet alkoivat elämään ihmisten tyylillä.

Kirja oli minun mielestäni hyvä kokonaisuus, koska kirja oli lyhyt ja ytimekäs. Pystyisin suosittelemaan tätä kirjaa kaikille laiskoille, jotka eivät tykkää lukea pitkiä kirjoja.

Tekijä: Teemu Kekonen 8B

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s