Hayden, Torey: Hiljaisuuden lapset

Hiljaisuuden lapset -kirjassa lapsipsykologi Torey Hayden kertoo kolmesta potilaastaan, jotka kärsivät valikoivasta puhumattomuudesta. Potilaat ovat keskenään verrattuna hyvin erilaisia ja kiinnostavia hahmoja.

Torey Hayden toimii itse päähenkilönä omassa kirjassaan, jossa kertoo kolmesta hankalimmasta tapauksestaan. Nuori Cassandra on joutunut isänsä hyväksikäytetyksi ja omistaa todella alaihtelevaisen persoonan – tai oikeastaan useamman persoonan. Drake ei ole koko elämänsä aika suostunut puhumaan kenellekään paitsi äidilleen. Kukaan muu ei ole kuullut pojan päästävän ääntäkään. Gerdan perhe on muualla maailmalla ja halvauskohtauksen takia sairaalaan jouduttua on aivan yksin ja lopettaa puhumisen kokonaan. Kirjan aikana seurataan potilaiden kehitystä vaivojensa kanssa.

Tykkäsin kirjasta todella paljon – kun tietää tarinan olevan totta, se käy kiinnostavammaksi. Hiljaisuuden lapset on vain yksi osa Torey Haydenin kirjasarjaa, ja muut teokset kannattaa myös lukea. Suosittelisin kirjaa yläasteikäisille, jotka tykkäävät tämäntapaisista psyykkisistä tarinoista.

~ Salla 8B

Mainokset
Kategoria(t): Nuorten kirjat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s