Simukka, Salla: Punainen kuin veri

Punainen kuin veri aloittaa Salla Simukan kirjoittaman erinomaisen nuorille suunnatun trilleritrilogian. Trilogia kertoo tytöstä nimeltä Lumikki Andersson. Kirjat ovat niin mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia, että niiden lukeminen on melkein mahdotonta lopettaa.

Punainen kuin veri -kirjassa Lumikki ajautuu mukaan kansainväliseen huumebisnekseen ja sen myötä moniin kiperiin tilanteisiin auttaessaan uutta ystäväänsä. He yrittävät ratkaista huumepiirien salaisuudet, ja erityisesti erään siihen kuuluvan henkilön motiivit.
Kirjan päähenkilö on Lumikki Andersson ja sivuhenkilöitä ovat muun muassa Elisa, Terho Väisänen, Jääkarhu ja Boris Sokolov. Henkilö, josta pidin eniten oli Lumikki. Hän oli todella rohkea ja antoi kaikkensa joka tilanteessa. Hän oli jopa valmis uhraamaan oman henkensä lähes tuntemattoman ihmisen puolesta. Henkilö, josta pidin vähiten oli ehkä Elisa, sillä kirja painottui aika paljon hänen isänsä tekosiin, joten mielestäni hän olisi voinut osallistua tehtäviin hieman enemmän.

Itse pidin kirjasta todella paljon. Siinä oli sopivasti jännitystä niin, että mielenkiinto pysyi koko kirjan ajan. Suosittelen ehdottomasti lukemaan koko trilogian. Kirja sopii parhaiten yläasteikäisille.

Oona 8A

Kategoria(t): Nuorten jännitys kirjallisuus, Nuortenkirja. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s