Simukka, Salla: Valkea kuin lumi

”Olipa kerran tyttö, jolla oli salaisuus.” Tämä kirja sisältää salaisuuksia, joita et kuvittelisi villeimmissä unelmissasikaan…

Kirja kertoo suomalaisesta Lumikki-nimisestä tytöstä, jonka rentouttava loma yllättäen kaatuu päälaelleen. Vauhdikkaan tapahtumasarjan aloittaa tyttö nimeltään Zelenka, joka väittää olevansa Lumikin sisko. Kuka on tämä tuntematon tyttö näin kaukana Suomesta?Onko Zelenka se sisäinen tyhjyyden tunne, jota Lumikki ei ole koskaan ymmärtänyt?
Zelenka, Vera Sovakova, Adam Havel, Jiri… Kaikki täysin tuntemattomia, mutta silti ratkaisevia osia tässä uskomattomassa tarinassa. Yllättävät käänteet, arvoitukset ja jännitys takaavat unohtumattoman matkan uudessa maassa, outojen sattumusten keskellä.

Henkilö, josta pidin eniten oli Jiri. Hän tuntui olevan aina valmis auttamaan, ystävällinen ja ei liian tungetteleva. Hän osasi asiansa.

Adam Havel oli henkilö, josta pidin vähiten. Hän halusi vain valtaa ja rahaa, sekä oli valmis uhraamaan kaikki, jotta itse saisi elää paremmin. Hän oli itsekäs ja julma ja johdatteli ihmisä mielenvikaiseen ansaansa.

Kirja oli melkein epätodellinen, mutta silti kaikki tuntui olevan mahdollista. Kun aloitin kirjan, en ollut erityisen kiinnostunut. Mutta vaikka alku tuntuisi tylsältä, älä luovuta! Jatkoin kuitenkin kirjan lukemista, sillä aina voi yllättyä – se oli totta. Tarina alkoi muuttumaan radikaalisti ja toimintaa riitti.

Suosittelen tätä huimaa lukukokemusta kaikille yläluokkalaisista alkaen!

Valkea kuin lumi on kirjasarjan toinen osa. Punainen kuin veri on aloittanut kirjasarjan ja Musta kuin eebenpuu on trilogian kolmas osa ja ilmestyy keväällä 2014.

Jessica Leskinen 8B

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s