Ranivaara, Jorma: Skeittaajan paluu

Luin kirjan Skeittaajan paluu, kirjan on kirjoittanut Jorma Ranivaara. Kirja oli aika lyhyt.  Kirja oli välillä vähän tylsä ja outo, mutta oli se myös hauskakin. Kirja oli myös vähän sekava. Kirjassa tapahtui aika paljon kaikkea jännää. Kirja kertoo pojista jotka haluavat skeittirampin koulunsa pihalle, mutta vanhojen mummojen mielestä se olisi suuri meluhaitta ja toisi kaiken maailman rikollisia mukanaan ja he olivat myös sitä mieltä, että se olisi myös vaarallinen. Kirja oli aika jännittävä muutamassa kohdassa.

Päähenkilöt: Teemu, äiti, isä ja Arttu, sivuhenkilöt: Tomi,  pappa, mummo, Viiksivallu, Heidi, Marjatta ja Marjaleena. (Tässä ei ollut kaikki).

Eniten pidin Artusta ja viiksivallusta, Artusta koska sille sattui paljon kaikkea, se oli mielenkiintoinen, hauska ja siitä kerrottiin aika paljon, viiksivallusta koska se oli mielenkiintoinen, jännittävä, siitä kerrottiin myös aika paljon ja se oli aika hauska mutta myös vähän pelottava ja myös vähän tyhmä mutta se teki siitä vaan vähän enemmän kiinnostavan. vähiten pidin mummosta koska se oli sekava ja välillä vähän outo ja siitä kerrottiin aika vähän.

Kirja eteni aika nopeasti. En pitänyt kirjasta kovin paljon, mutta joku toinen saattaa tykätä eli kirja kannattaa lukea. Suosittelen kirjaa 5-6 luokkalaisille, jotka pitävät lyhyistä ja hauskoista nuorten kirjoista.

Miika Tihinen 7A

Mainokset
Kategoria(t): Nuorten kirjat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s